|   
امروز جمعه ۱۲ شهریور ۱۳۸۹ 03 Sep 2010
GostareshOnline.com - logo
Events
به روز شده در: سه شنبه، 09 شهریور 1389 14:11:37

خبرنامه الکترونیکی

نام:

ایمیل:

احتمال اتمام خصوصی‌سازی قبل از سال 93 چاپ پست الکترونیکی
دوشنبه, 19 بهمن 1388 13:35

مهر: رئیس سازمان خصوصی‌سازی از احتمال اتمام کار خصوصی‌سازی قبل از سال 93 به منظور افزایش سهم بخش خصوصی و تعاونی خبر داد. غلامرضا حیدری کردزنگنه با بیان اینکه در چهار سال گذشته حدود 63 هزار میلیارد تومان از سهام شرکت‌های دولتی به بخش خصوصی واگذار شده است، گفت: برای سال 89 نیز اسامی حدود 40 شرکت بزرگ دولتی از بودجه خارج شده است.
مدیرعامل سازمان خصوصی‌سازی افزود: هر ساله اسامی شرکت‌های دولتی در بودجه‌های سنواتی کاهش می‌یابد، به نحوی که پیش‌بینی شده است تا سال 93 اجرای خصوصی‌سازی در کشور به اتمام برسد.
وی ادامه داد: گرچه براساس برنامه‌ها و پیش‌بینی‌ها قرار است تا سال 93 خصوصی‌سازی پایان یابد، اما با توجه به روند خصوصی‌سازی در کشور، ممکن است خصوصی‌سازی‌ها زودتر از زمان مذکور به اتمام برسد تا بدین طریق سهم بخش تعاون و خصوصی در کشور تقویت شود.
کردزنگنه همچنین از آمادگی سهام تعداد زیادی از شرکت‌های دولتی خبرداد و گفت: سهام برخی از این شرکت‌ها به صورت خرد واگذار می‌شود، زیرا بخشی از سهام آنها قبلا واگذار شده است. وی تصریح کرد: سهام برخی از شرکت‌ها نیز هم‌اکنون در دست بررسی کارشناسی یا حسابرسی قرار دارد و با انجام پروسه واگذاری، سهام آنها به بخش خصوصی عرضه خواهد شد.