|
شنبه, 16 آبان 1388 12:04 |
|
رييس کميسيون عمران مجلس شوراي اسلامي بر ضرورت تسريع در مقاوم سازي ساختمان هاي شهري به منظور تحقق پيش بيني برنامه پنجساله چهارم توسعه در اين زمينه تاکيد کرد.
" محمدحسين مقيمي " در حاشيه دومين همايش بينالمللي مقاومسازي لرزهاي در تبريز در گفت و گو با خبرنگاران بااشاره به اينکه مقاومسازي شهرهاي کشور با سرعت مورد نظر پيش نميرود،اظهار داشت: پيش بيني برنامه پنجساله چهارم توسعه ، مقاوم سازي 50 درصد از ساختمانهاي دولتي و خصوصي بود و اکنون در سال پاياني اين برنامه تنها 30 درصد ساختمانهاي روستايي و درصد کمتري از ساختمانهاي شهري مقاومسازي شدهاند.
مقيمي ، مقاومسازي را برنامهاي بلند مدت و زمانبر توصيف کرد و اظهار داشت، در طرح جامع مديريت بحران بايد به بحث مقاومسازي توجه ويژهاي شود.
وي با اشاره به اهميت بحث حوادث غير مترقبه افزود: با توجه به اين که ايران در رده اول کشورهاي حادثه خيز جهان قرار دارد ، مقاوم سازي به عنوان راهکار شناخته شده و کاربردي براي مقابله با اين وضعيت بايد در اولويت برنامه هاي عمراني کشورمان قرار گيرد.
مقيمي افزود: طراحي شهري و روستايي ما به گونهاي است که در صورت بروز حادثه ، مديريت بحران را دشوار ميکند.
رييس کميسيون عمران مجلس شوراي اسلامي، آگاهسازي مردم نسبت به امر مقاوم سازي را در راس فعاليت دولت در اين زمينه دانست و گفت: تدوين و اجراي بيمه تضمين ساختمان، تدوين استاندارد قطعات مصالح، تدوين مقررات ملي ساختمان و تهيه طرحهاي حياتي از ديگر وظايف دولت در بحث مقاومسازي است.
وي ضمن ابرازاميدواري نسبت به استفاده از دستاوردهاي علمي و مديريتي در دومين همايش بينالمللي مقاومسازي لرزهاي ادامه داد، نتايج اين همايش بايد به صورت مفاد و بند قانوني در برنامه پنجساله پنجم توسعه کشور لحاظ شود تا تکليف برنامه مقاومسازي کشور مشخص شود.
وي افزود: هر چند نتوانستيم در برنامه پنجساله چهارم به همه اهداف خود دست يابيم ، اين آغازي است که راه برنامههاي توسعهاي بعدي را هموار خواهد کرد.
دومين همايش بين المللي مقاوم سازي لرزه اي به مدت دو روز در تبريز برگزار مي شود.
|