|   
امروز دو شنبه ۱۵ شهریور ۱۳۸۹ 06 Sep 2010
GostareshOnline.com - logo
Events
به روز شده در: دوشنبه، 15 شهریور 1389 15:55:37

خبرنامه الکترونیکی

نام:

ایمیل:

استقبال از سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد چاپ پست الکترونیکی
دوشنبه, 23 فروردین 1389 11:53

حمید بقایی، معاون رئیس‌جمهوری در امور مناطق آزاد به برنامه «پنجره رادیوتجارت» در مورد برنامه‌های سال 89 در مناطق آزاد گفت: بزرگ‌ترین هدف مناطق آزاد بحث صادرات است. وی افزود: ما از طریق شرکت در نمایشگاه‌های صادراتی سعی داریم که سرمایه‌ها را جذب این مناطق و بازار جدیدی برای فروش محصولات آنها ایجاد کنیم.
وی به اقدامات صورت گرفته در راستای صادرات تولیدات مناطق آزاد اشاره و اظهار کرد: یکی از اهداف ما تشکیل دفترهای تجاری در کشورهایی مثل آلمان، ایتالیا، چین، هندوستان، ترکیه، آسیای میانه، عراق، تانزانیا، آفریقای جنوبی، برزیل و ونزوئلا است.
بقایی در مورد مسوولیت‌ها و وظایف این دفاتر گفت: در سال جاری جلسات متعددی با سفرا، بازرگانان، رایزنان اقتصادی برگزار کرده‌ایم و کشورهایی که امکان فعالیت متناسب با سیاست‌های رسمی نظام جمهوری اسلامی ایران را دارند را شناسایی کرده‌ایم.
وی افزود: طی برگزاری این جلسات مقرر شد از طریق این دفاتر که توسط افراد بومی کشورها و تحت نظارت سفارت جمهوری اسلامی، بازاریابی تولیدات مناطق آزاد، معرفی بسته‌های سرمایه‌گذاری، جذب سرمایه‌گذاری، معرفی مناطق آزاد، ارتباطات تجار و کشور و بحث ترانزیت صورت گیرد.
بقایی هدف گذاری در زمینه جذب سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد را امری مهم برشمرد و ادامه داد: ما تمامی مناطق آزاد را با موضوع ظرفیت سرمایه‌گذاری مشخص کرده‌ایم و اعلام می‌کنیم که هیچگونه مشکلی در جذب سرمایه‌گذاری بالا وجود ندارد.
معاون رئیس‌جمهوری در امور مناطق آزاد افزود: از عمده فعالیت‌های صورت گرفته در مناطق آزاد واردات محصولات بوده اما در بحث صادرات اقدامات جدی صورت نگرفته است. بنابراین گسترش صادرات از اهداف سال جاری ما به شمار می رود.
وی به شعار وزارت بازرگانی درخصوص افزایش کیفیت واردات به کشور اشاره و اظهارکرد: تمام محصولات تولیدشده در مناطق آزاد از نظر کیفی قابل رقابت با کالاهای خارجی هستند. مؤسسه استاندارد در مناطق آزاد مستقر است و بر کلیه محصولات وارداتی نظارت دارد و کلیه ضوابط ورود کالاهای خارجی به کشور در مورد این کالاهای تولیدی در مناطق آزاد نیز اعمال می شود.
بقایی در مورد ورود کالاهای مرجوعی از طریق مسافران گفت: کلیه کالاهای وارداتی به مناطق آزاد کنترل شده و از ورود کالاهای بی‌کیفیت جلوگیری می‌شود اما بعضی کالاها با چمدان شخصی مسافر وارد می‌شود و در حجم بسیار پایین است که تأثیری در بازار ندارد.
معاون رئیس‌جمهوری در امور مناطق آزاد به فعالیت‌های سازمان مناطق آزاد برای جذب سرمایه از طریق ارتباط مشترک اصناف با سرمایه‌گذاران خارجی اشاره کرد و گفت: سازمان مناطق آزاد از طریق برگزاری همایش‌ها، زمینه‌های جذب سرمایه‌گذاری را به نمایش گذاشته و از طریق تبلیغات گسترده ظرفیت‌های موجود را به سرمایه‌گذاری خارجی معرفی می کند.
وی بر اهمیت حضور بخش خصوصی در سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد تاکید و اظهار کرد: بخش خصوصی با رجوع به سازمان‌های مناطق آزاد مراجعه کرده و شرکای اقتصادی خود را معرفی کرد و در صورت نیاز شریک اقتصادی به آنها معرفی می‌شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: ما با تمام قوا به سرمایه‌گذاری بخش خصوصی کمک خواهیم کرد.